Stilarter


Zumba

Er du klar til at feste og danse på samme tid? Det er nemlig præcis, hvad Zumba er. En 55 minutters time hvor dans og fitness kombineres. Vi danser til Zumba sang, gamle klassikere og de nyeste radiohits. Der er tale om intensiv kaloriebrændende træning på en festlig måde.
Kom og fest med!

 

Crossdance

Crossdance er dance/fitness, som er bygget op i modulerne: Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.
Modulerne er sammensat i en fast rækkefølge (Crossdance hjulet) for at få den helt optimale træning på en time.
DANCE modulet er en blanding af forskellige stilarter til hits der kan synges med på. Der arbejdes med korte og simple koreografier.
BODYTONING modulet er en optimal kombination af styrke- og udholdenhedstræning samt opstrammende øvelser, der toner kroppen. Der er fokus på mave, baller, lår og arme.
CARDIO modulet betyder pulsen helt op. Formålet er at styrker hjertemuskulaturen, da hjertes pumpeevne forbedres, når pulsen sættes i vejret.
BALANCE modulet er vigtigt for krop og holdning, så der ikke slides uhensigtsmæssigt og forkert på kroppen. Balancetræning er vejen til en god holdning.
Timen byder derudover på: sved på panden samtidig med en masse smil, energi og overskud.

 

Pilates

En time med fokus på at øge kropsbevidstheden, ved at arbejde med kropsholdning og vejrtrækning. Kropsholdningen forbedres ved at styrker kroppens kerne, samt arbejde med stabilitet og smidighed. Der trænes blandet andet mave og ryg, der har stor betydning for vores kropsholdning. Samtidig bruges vejrtrækningen til at aktivere mavemusklerne. En dynamisk time der sætter kroppen på arbejde.

 

Puls/Styrke

En time kombineret af puls og styrke hvor du får trænet hele kroppen. Pulsen skal i vejret, vi får varmen og træner kondi, kombineret med styrkeøvelser for hele kroppen. Du får en effektiv træning der forbedre konditionen og øger styrken.

 

Thai Bo

Thai Bo er en kampsportsinspireret konditionstime, hvor du får pulsen op til lyden af pumpende musik. Thai Bo kombinerer slag og spark hentet fra thaiboksning og karate. Timen indledes med opvarmning, hvor basisteknikken gennemgås. Herefter opbygges blokke som løbende sættes sammen og til sidst fyres det hele af til et brag af en finale. En tempofyldt time hvor alle kan være med.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram