Just Dance (JD)

En lærerig time fyldt med forskellige stilarter til fede nye som gamle hits. Vi kombinerer blandt andet showdance, hip hop, funk, moderne dans, jazz og meget mere. Vi sammensætter stilarterne til i et mix af forskellig musik, hvor vi opbygger koreografien til og ender med et fantastisk flot danseshow.

Just Dance tilbydes for flere aldersgrupper.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Disco (DD)

Disco er den populære dans for børn og unge. Denne stilart er indbegrebet af fart og glæde. Det er en hurtig dans i højt tempo med stærke bevægelser af strakte arme og ben. Der danses til de nyeste pophits i hurtige og taktfaste rytmer.
Timen består af: kondition, styrke, smidighed, spring og grundteknik hvorefter der trænes serier.

Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

Vi tilbyder Disco for flere aldersgrupper og niveauer.

Mulige ekstra hold: turneringstræning og spring/teknik.

Tilmeld/Læs mere - (4)

Hip Hop (HH)

Hip Hop er en energisk, sjov og showpræget time. Timen består af grundtrin lige fra street til house og en mere poppet/funky stil &ndash lige til dansegulvet. Der arbejdes på attitude og udstråling. Du lærer koreografi til fede hits, både nye radiohits og gode gamle klassikere. En frisk og energisk dansetime med sved på panden er hvad du kan forvente. Så hvis du er frisk på udfordringer og nye dansetrin, vil dette lige være noget for dig.

Mulighed for at stille op i solo og duo ved DDD turneringer, hvis ønsket.

Vi tilbyder Hip Hop for flere aldersgrupper og niveauer.

Mulige ekstra hold: turneringstræning

Tilmeld/Læs mere - (4)

Hip Hop/Showdance (HS)

Timen består af grundlæggende hip hop trin med et twist af showdance samt inddragelse af andre stilarter. Der danses til en kombination af det nyeste musik og klassiske dansehits. Energisk time med fokus på: Power, præcision, udstråling og udvikling. Timen er for alle niveauer, men kun for voksne.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Moderne (MD)

Moderne er en stilart med plads til at føle sig selv. I moderne eksperimenterer vi med hvad kroppen kan og hvordan den lytter til musikken og får en fornemmelse af at danse med musikken frem for at danse til musikken.

Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram